Diensten

 • Beveiliging

  TB Techniek is gespecialiseerd in elektrotechnische beveiligingsinstallaties en levert storingsvrije kwaliteitsinstallaties. Beveiligen met gezond verstand stopt niet alleen met een alarminstallatie. TB Techniek is een VEB erkend beveiligingsbedrijf.
  >Meer informatie

 • Toegangstechniek

  Door onze ruime ervaring in toegangstechniek kunnen wij u van dienst zijn in het oplossen van uw toegang vraagstuk. Denk hierbij aan toegangscontrole, intercomsystemen, poort- en deurautomatiseringen. Een koppeling van deze diensten leidt tot een degelijk toegangsbeheer.
  >Meer informatie

 • Elektrotechniek

  TB Techniek is uw partner als het aankomt op een betrouwbare elektrotechnische installatie. De installatie van elektra, verlichting, domotica en datanetwerk is bij ons in goede handen. Wij hebben voor diverse winkels en bedrijven de complete elektrotechnische installatie verzorgd.
  >Meer informatie

 • Onderhoud

  Naar grote tevredenheid van onze klanten werkt TB Techniek al jaren met vaste onderhoudscontracten. Voor een vast bedrag per jaar verzorgen wij het onderhoud aan uw installatie, of het om een poortautomatisering, alarmsysteem of andere technische installatie gaat.
  >Meer informatie

Kwaliteit

TB Techniek staat voor kwaliteit in toegangs- en beveiligingstechniek.

Bereikbaarheid

Voor storingen 24 uur per dag bereikbaar.

Persoonlijk Contact

TB Techniek staat voor een persoonlijk benadering.