Over

Na jarenlange ervaring in hoogwaardige elektronische telefooncentrales heb ik in 2002 de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen. TB Techniek is gevestigd in Nijkerk en werkzaam in het gebied Midden-Nederland en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in toegangs- en beveiligingstechniek. Hierbij moet u denken aan een alarmsystemen, camerasystemen, intercomsystemen, domotica, toegangscontrole en poortautomatisering. Maar ook voor elektra bent u bij TB Techniek aan het juiste adres.

Wij kunnen voor zowel particulier als winkel of bedrijf uw complete installatie verzorgen en dat doen wij met een passie voor kwaliteit! Mijn streven is dan ook een stap verder te gaan waar het aankomt op kwaliteit en afwerking. Persoonlijk contact vind ik belangrijk, u wilt tenslotte ook graag weten met wie u zaken doet. Uiteraard zijn wij voor storingen 24 uur per dag bereikbaar.

Met een installatie van TB Techniek kiest u voor zekerheid en comfort. Een onderhoudscontract verzekert u van een betrouwbare installatie op lange termijn.

Ton van den Born

Ton van den Born

Eigenaar